Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ серед переможців Всеукраїнського конкурсу студентських і курсантських наукових робіт у галузі «Військові науки»

Добавлено: 26.04.2021 Переглянуто: 501


Упродовж трьох днів у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного тривала підсумкова конференція, під час якої конкурсна комісія, визначала цьогорічних переможців конкурсу студентських і курсантських наукових робіт у галузі «Військові науки».

Мета конкурсу — популяризація науки серед курсантської та студентської молоді. У секції «Озброєння та військова техніка» друге місце здобули курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Вадим Мамчур та Анастасія Вірста.

У секції «Всебічне забезпечення військ (сил)» третє місце посіли курсанти Валерій Шиманський та Єгор Ольський.

Курсанти 386 навчальної групи Веремійчук Віталій, Хомич Назар (науковий керівник – викладач кафедри загальновійськових дисциплін працівник ЗСУ Цуріков) представили наукову роботу «Обладнання блокпостів та організація несення служби на них» конкурсній комісії академії й захистили результати проведеного дослідження.

По закінченню заходу доповідачі отримали сертифікати учасників конференції.

Сподіваємось на подальшу роботу курсантів нашого Військового інституту в напрямі проведення наукових досліджень з актуальних проблем розвитку й удосконалення українського війська, тактики дій підрозділів, бойового забезпечення, озброєння та військової техніки Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх