Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з успішним захистом дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

Добавлено: 21.04.2021 Переглянуто: 613


Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут щиро вітає заступника начальника кафедри побудови телекомунікаційних систем підполковника Сергія Клімовича, науковий керівник доктор технічних наук, доцент, полковник Кузавков Василь Вікторович та старшого викладача кафедри автоматизованих систем управління підполковника Олександра Симоненка , науковий керівник доктор технічних наук, старший науковий співробітник, полковник Сова Олег Ярославович, з успішним захистом дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Захист відбувся 20 квітня 2021 року у Спеціалізованій вченій раді Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Зичимо колегам успішного втілення своїх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я, вдача, підтримка родини та колег.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх