Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти кафедри військово-гуманітарних дисциплін взяли участь у науково-практичній конференції

Добавлено: 16.04.2021 Переглянуто: 640


З 14 по 16 квітня курсанти ВІТІ, під керівництвом викладачів кафедри військово-гуманітарних дисциплін взяли участь у роботі курсантської науково-практичної конференції: «Добровольці на захисті української державності. Організація, воєнні операції, історична пам'ять (XX-XXI ст.)», яка відбулася в онлайн форматі.

Організатором конференції виступила Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного м. Львів. На секційних засіданнях обговорювали надзвичайно важливі та актуальні теми щодо феномену добровольця та добровольчого руху зокрема. Курсанти Максим Цимбалюк, Владислав Печерний, Ілля Сірий, Ярослав Каплуновський, Артем Стенковий, Назар Лалука презентували доповіді про образ та феномен добровольця, героїзм, поняття патріотизму, віри, глобальних цінностей, проблеми суспільного та військового і навіть художнього характеру.

Курсантська міжвишівська науково-практична конференція – це прекрасний досвід спілкування та взаємодії військових вишів у обговоренні важливих проблем українського суспільства.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх