Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсанта інституту у VII Всеукраїнській конференції "Сучасні проблеми експериментальної та теоретичної фізики та методики навчання фізики"

Добавлено: 13.04.2021 Переглянуто: 606


12-14 квітня 2021 року на базі Інституту прикладної фізики НАН України (онлайн) та кафедри фізики та методики навчання фізики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (очно) проходить VII Всеукраїнська конференція студентів, молодих учених, науково-педагогічних працівників та фахівців з міжнародною участю "Сучасні проблеми експериментальної та теоретичної фізики та методики навчання фізики", з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Серед головних завдань конференції – підтримка молодих учених у підвищенні їх професійної кваліфікації та наукового рівня; обмін новими ідеями та досвідом; апробація нових наукових результатів; набуття досвіду публічного захисту основних результатів досліджень.

На цій конференції у секції Квантова теорія поля з доповіддю виступила курсант Військового інституту Діана Подгорнова: “У фізиці є проблемні питання, їх багато, частину з них не розв’язано більше сотні років. До таких проблемних питань відносять хвилі де Бройля. Це частинка яка летить зі сталою швидкістю, але є хвилею. Виникає питання: як частинка може бути хвилею? А це точно так і сумістити це не можливо. Поясненню цьому на сьогоднішній день немає.” Підчас виступу Доповідач Діана Подгорнова пояснює цю проблему: “Існують дві зовсім інших природи хвиль: це коливання в середовищі (повітрі, рідині) і рух частинки яка летить і коливається…”.


Тези доповіді: ХВИЛЬОВИЙ ПРОЦЕС РУХУ ЧАСТИНКИ З ВЕЛИКОЮ ШВИДКІСТЮ (Подгорнова Д.Я)


Бажаємо Діані Подгорновій подальших успіхів в наукових дослідження!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх