Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Екскурсія по Києву для курсантів першого курсу факультету Телекомунікаційних систем та мереж

Добавлено: 12.09.2016 Переглянуто: 1508


11 вересня 2016 року для особового складу першого курсу факультету телекомунікаційних систем та мереж була проведена екскурсія по визначним місцям міста Київ.

Курсанти відвідали Маріїнський парк, Софійську площу, Національний музей Історії України, музей води, Михайлівську площу, Андріївський узвіз та Андріївську церкву.

Цікаво знати:

Парк в Києві, розташований навпроти будинку Верховної ради й Маріїнського палацу між вулицею Михайла Грушевського та схилом до Паркової дороги.

  • Маріїнський парк визнано пам’яткою садово-паркового мистецтва місцевого значення.
  • Софійська площа з часів Київської Русі була суспільним центром міста.
  • Національний музей Історії України – провідний історичний музей України. Розташований з 1944 року у місті Києві, на Старокиївській горі – місці народження української столиці.
  • Музей води – водно-інформаційний центр в Києві, відкритий 24 травня 2003 року у спорудах першого київського централізованого водогону, побудованих в 1872 та 1876 роках за проектом архітектора Олександра Шіле.
  • Михайлівська площа є однією з найдавніших у Києві. Сформувалася вона у ХІІ столітті перед в’їздом до Михайлівського Золотоверхого монастиря.
  • Андріївська церква – барокова церква Св. Андрія у Києві. Входить до складу Національного заповідника «Софія Київська». Діючий храм Української автокефальної православної церкви. В храмі проводяться екскурсії, а також щоденні богослужіння, хрещення та вінчання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх