Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З Днем Веб-майстра!

Добавлено: 04.04.2021 Переглянуто: 879


Щороку 4 квітня увесь світ відзначає День веб-майстра. Це професійне свято всіх, хто працює над створенням і підтримкою сайтів.

Як можна зробити висновок, виходячи з дати свята веб-майстрів, вони є людьми, не позбавленими почуття гумору. Адже 4.04 - це не лише четвертий день четвертого місяця: так само виглядає одна з найбільш впізнаваних у мережі інтернет помилок сайту - «404» або «Not Found» (не знайдено). Цього дня можна вітати тих, хто займається розробкою веб-сайтів або додатків. У невеликих компаніях такий співробітник об'єднує в собі одразу кілька посад, наприклад, дизайнера, верстальника, системного адміністратора, програміста, контент-менеджера, модератора, технічну підтримку і SEO-фахівця.

У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут титул "кузня веб-майстрів" по праву належить кафедрі Комп'ютерних інформаційних технологій!

Шановні веб-майстри, вітаємо вас, повелителів сайтів та комп'ютерів з професійним святом! Бажаємо, щоб усі дані передавалися без втрат, а розриви на лінії були такі рідкісні, що всі вважали б їх просто міфом, нехай у вашому житті ніколи не зустрічається помилка 404!.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх