Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Змагання Клубу веселих та кмітливих між командами курсів ВКСС ВІТІ

Добавлено: 02.04.2021 Переглянуто: 883


З нагоди Дня сміху у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації відбувся святковий концерт та змагання Клубу веселих та кмітливих між командами першого та другого курсів. В цей день традиційно розігрують рідних або просто знайомих. У деяких джерелах можна знайти інформацію про те, що в перший день квітня в Стародавньому Римі святкували день весняного рівнодення, в інших регіонах Великдень. Оскільки обидва свята були символами нового природнього року то їх відзначали весело, багато жартували і навіть пустували. Ось тому курсанти не змогли не відсвяткувати це свято.

Крім запальних виступів команд КВК на сцені виступали творчі таланти коледжу, які показали, що в коледжі навчаються не лише зв’язківці та програмісти. Вся зала аплодувала прекрасній парі СТЕЦЮКА Максима та ТОЛМАЧОВОЇ Анастасії, які виконали запальний танок джайв. А кращий соліст коледжу ГРИНЬ Юрій, за підтримки свого незмінного напарника ІВАЩЕНКО Віталія, не лише в черговий раз феєрично виконав пісню, а й продемонстрував неабиякі талант у грі на гармошці.

Найбільш дотепними сьогодні стала команда КВК 2 курсу, а почесне друге місце зайняла команда 1 курсу, всі учасники отримали солодкі призи. Але головне це те, що всі присутні отримали неабиякий заряд позитиву і піднесений настрій.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх