Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Триває практичний вишкіл майбутніх офіцерів-зв’язківців

Добавлено: 29.03.2021 Переглянуто: 558


Курсанти випускного курсу факультету бойового застосування систем управління та зв’язку та слухачі лідерських курсів офіцерів тактичного рівня Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходять практичний вишкіл. Посилена підготовка, яка є однією із етапів підготовки до державної атестації, проходить на базі батальйону навчального процесу інституту.

Випускників вишу до виконання різних завдань та діяти нестандартно готують досвідчені викладачі та представники військової частини, використовуючи досвід ООС/АТО. Нові підходи у системі навчання курсантів позитивно відображаються на їх практичній підготовці, що останнім часом все більше відзначають у військах.

Під час першого тижня занять випускники відпрацювали свої навички в управлінні вогнем механізованого взводу в обороні удень. Відточують питання виявлення та знищення дрібних груп противника та розвідки. Крім того, курсанти та слухачі закріплюють свої практичні навички у поданні команд на відкриття вогню, правильній подачі цілевказання.

Варто зазначити, що посилена підготовка для курсантів триватиме ще декілька тижнів. За цей час майбутні офіцери пригадають все, чому вчилися впродовж терміну свого навчання та опанують нові знання та навички, які стануть їм у нагоді під час служби у якості командирів на посадах офіцерів-зв’язківців.

Додамо, що всього участь у посиленій підготовці 2021 візьмуть більше двох сотень випускників ВІТІ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх