Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Практичні заняття з курсантами факультету Телекомунікаціних систем та мереж

Добавлено: 08.09.2016 Переглянуто: 4238


8 вересня з курсантами факультету Телекомунікаціних систем та мереж проводились додаткові польові практичні заняття з питань відпрацювання навчально-бойових завдань щодо розгортання, експлуатації радіорелейної станції Р-414 МУ.

Метою заняття було набуття практичних навичок курсантами по роботі на сучасних засобах радіорелейного зв’язку.

Курсанти приймали участь в розгортанні (обладнанні заземлення, прокладці кабелів, підйомі секційної щогли висотою 30 метрів) станції, налаштуванні обладнання, юстируванні антен.

З двох віддалених точок розгортання радіорелейних станцій проводилось входження у зв'язок, тестування реальної швидкості передачі інформації на радіорелейному інтервалі.

Радіорелейна станція Р-414 МУ знаходиться на озброєнні ЗСУ, постійно проводиться модернізація та вдосконалення її параметрів для врахування наступних зразків. Вздовж ліній зіткнення в зоні проведення АТО побудовані радіорелейні лінії на стаціонарному типі даної радіорелейної станції.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх