Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Завершилася посилена підготовка курсантів-випускних курсів одного з факультетів ВІТІ

Добавлено: 20.03.2021 Переглянуто: 646


Завершилася посилена підготовка курсантів випускного курсу факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, яка проходила в польових умовах на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

Посилена підготовка передбачала підвищення курсантами рівня власних навичок з основних предметів фахової підготовки та підготовки випускників до подальшого проходження служби на офіцерських посадах у військах.

Під час проходження фахового блоку курсанти в польових умовах практично відпрацювали питання із розгортання та інженерного обладнання елементів пунктів управління та порядку їх охорони. Розгорнули вузли зв'язку, лінії прямого зв'язку та лінії прив'язки та практично виконали функціональні обов'язки за посадами на вузлах зв'язку пунктів управління різних рівнів.

По закінченню посиленої підготовки курсанти здали нормативи на присудження кваліфікації та отримали сертифікати про проходження посиленої підготовки.

Для незалежної оцінки під час здачі нормативів були залучені фахівці з Навчального центру Військ зв’язку ЗС України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх