Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З робочим візитом до ВІТІ завітав Директор департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України

Добавлено: 16.03.2021 Переглянуто: 811


До Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з робочим візитом завітав Директор департаменту військової освіти і науки Міністерства оборони України Володимир МІРНЕНКО.

Основною метою заходу стало вивчення питань організації освітньої діяльності та доведення основних напрямків оборонної реформи щодо розвитку військової освіти, у тому числі створення багаторівневої системи професійної військової освіти відповідно до стандартів НАТО та кращих вітчизняних і закордонних практик.

Зустріч складалась із декількох частин. Пан МІРНЕНКО зустрівся із керівним складом інституту, ознайомився з матеріально-технічною базою кафедр інституту та організацією навчального процесу, а також поспілкувався з науково – педагогічним складом ВІТІ щодо основних напрямів трансформації військової освіти.

Під час зустрічі було піднято ряд важливих питань щодо військової освіти в Україні, акредитації навчального закладу, передумов трансформації підготовки майбутніх офіцерів за стандартами НАТО та обов’язковому вивченню англійської мови кожним офіцером Збройних Сил України протягом найближчих п’яти років.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх