Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Військового коледжу сержантського складу ВІТІ завітали до Полтавського краєзнавчого музею

Добавлено: 12.03.2021 Переглянуто: 629


12 березня курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені героїв Крут проходили «крізь вогонь» пісні, розмов, спогадів відомого українського актора театру, кіно, дубляжу, музиканта Дмитра Лінартовича (фільмографія «Той, що пройшов крізь вогонь», «Гетьман», «Осінні спогади», «Толока»).

Сам з родини військовослужбовця тому, що таке гідність та честь воїна знає не лише зі сценаріїв фільмів, а це його життєва філософія та честь. Після школи пройшов військову службу у Державній прикордонній службі, а під час агресії РФ на Донбасі був мобілізований до Збройних Сил України.

У 2016 році написав музичний альбом «Мобілізація», до якого ввійшло 13 пісень-оповідей. Курсанти з захопленням слухали, ставили запитання, співали пісень виникла невимушена, душевна атмосфера.

Окремо актор присвятив час автограф-сесії та фото, відео-знімкам з курсантами. Спілкування з людьми мистецтва, які мають безпосередньо військовий, бойовий досвід надихає курсантів та ще раз підтверджує їх професійний вибір, мотивує досягати поставлених цілей, розкриває справжню суть патріотизму, показує, що значить любити Україну як державу.

Подія приурочена до відзначення дня Добровольця України.

Пам’ятаймо, шануймо, цінуймо тих хто пройшов крізь

вогонь російсько-української війни!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх