Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На базі ВІТІ був проведений збір з кандидатами на вступ до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського

Добавлено: 25.02.2021 Переглянуто: 627


З метою визначення рівня підготовленості кандидатів та проведення відбору для подальшого направлення на вступні випробування до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського для здобуття оперативно-тактичного рівня освіти у 2021 році на базі ВІТІ був проведений навчальний збір.

Збори були організовані та проведені у період з 23 по 25 лютого 2021 року. На збори прибули кандидатии на навчання від Сухопутних військ Збройних Сил України, Військово-Морських Сил Збройних Сил України, Командування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, Командування Об’єднаних сил Збройних Сил України, Командування сил логістики Збройних Сил України, частин безпосереднього підпорядкування Командування Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України.

З метою оновлення знань з кандидатами були проведені групові заняття з тактичної, тактико-спеціальної підготовки, військової топографії та підготовки зі зв’язку. Всі кандидати склали тестування з іноземної мови, загальновійськових дисциплін, фахової підготовки та виконали контрольні нормативи з фізичної підготовки.

Навчальний збір дозволив визначити найбільш підготовлених та перспективних офіцерів-зв’язківців, які у 2021 році будуть вступати до Національного університету оборони України імені Івана Черняховського для здобуття оперативно-тактичного рівня освіти за спеціалізацією: організація зв’язку та автоматизованих систем управління.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх