Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ успішно завершилася атестація курсантів четвертих курсів за освітнім ступенем «бакалавр»

Добавлено: 24.02.2021 Переглянуто: 725


З 08 по 24 лютого 2021 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшла атестація курсантів, які проходили навчання за освітніми програмами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

24 лютого Екзаменаційною комісією було проведено заключне засідання, на якому головою Екзаменаційної комісії полковником Віталієм Жуковим були підведені підсумки роботи та оголошено Рішення щодо присудження ступеня вищої освіти бакалавр за відповідними спеціальностями. Також було надано пропозиції щодо усунення недоліків та подальшого удосконалення освітнього процесу.

Всі курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, яких було допущено до атестації здобули ступінь вищої освіти «бакалавр» у 2021 році, відповідають вимогам до підготовки фахівців з вищої освітою згідно професійних стандартів, захисту кваліфікаційних робіт та складання комплексного екзамену з іноземної мови, продемонстрували глибокі теоретичні знання та практичні навички, набуті під час навчання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх