Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти третього курсу ВКСС ВІТІ складають випускні іспити

Добавлено: 21.02.2021 Переглянуто: 550


20 лютого 2021 року дві групи випускників Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут складати комплексний екзамен за спеціальностями 122 Комп’ютерні науки та 172 Телекомунікації та радіотехніка. Здача екзаменів пройшла на високому організаційному рівні. Курсанти в основному показали гарні знання та вміння використовувати їх у практичній діяльності.

За результатами комплексного екзамену в кращу сторону відмічаються курсанти: Григоренко А.В., Возний Є.О., Мацюк А.Р., Мороховець В.С., Грінько Є.Б.. Їхні відповіді були повними та обґрунтованими, практичні завдання виконані на відмінно. В цілому теоретична та практична підготовка курсантів-випускників відповідає нормативним вимогам.

З 16 по 23 лютого 2021 курсанти випускного третього курсу ВКСС ВІТІ складають державний екзамен з фізичного виховання. Екзамен включає три частини: теоретичну, методичну та практичну

16 лютого 2021 пройшла здача першої частини екзамену з фізичного виховання, а саме – виконання нормативу з вправ на витривалість – «Біг на 3000 м» (вправа № 8) – для чоловіків та «Біг на 2000 м» (вправа № 9) – для жінок військовослужбовців. Кращі результати з виконання вищезазначеного нормативу показали курсанти БОРОДУЛЯ М.А., ДУБОВИЙ О.В., БАБИЧ В.В., СЕМЕНЮК А.С. та курсант ЛИСАК Ю.Ю. (який минулого року виконав норматив кандидата у майстри спорту України з гирьового спорту).

Бажаємо всім випускникам успішної здачі іспитів та отримання своїх омріяних дипломів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх