Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ПАМ’ЯТАЄМО...

Добавлено: 09.02.2021 Переглянуто: 641


Рівно шість років тому припинило битися серце начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковника ПАВЛОВА Ігоря Миколайовича.

Ігор Миколайович народився 28 травня 1968 Мензелінськ, Татарстан. Рано втратив батьків, виховувався у будинку малюка, школах-інтернатах. Закінчив Краснотур'їнське СПТУ з червоним дипломом, з 17 років почав працювати на Богословському алюмінієвому заводі у місті Краснотур'їнськ.

Військову освіту здобув у Київському вищому зенітному ракетному училищі. Офіцерську службу розпочав на посаді начальника зенітно-ракетного розрахунку зенітно-ракетної частини в Західній групі військ у Німеччині. 1993 року прибув до України, склав військову присягу на вірність Українському Народові, проходив службу на посаді курсового офіцера, начальника курсу факультету спеціального зв'язку Київського військового інституту управління та зв'язку ( нині ВІТІ імені Героїв Крут)

Від 2001 року викладав на кафедрі тактико-спеціальної підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. З 2003 по 2006 рік навчався в ад'юнктурі ВІТІ, по закінченні якої призначений на посаду заступника начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки факультету захисту інформації, від 2008-го — начальник кафедри. У подальшому захистив дисертацію, здобув науковий ступень кандидата технічних наук та наукове звання «Доцент».

Коли почалася війна, домашнім повідомив: «Батьківщина мене виховала — я повинен виконати свій обов’язок ». Перший заступник керівника АТО на території Луганської та Донецької областей.

9 лютого 2015 року вояки їхали на автомобілі від міста Артемівськ до Дебальцевого та потрапили під обстріл поблизу села Логвинове — у верхній частині «дебальцівського виступу» в результаті якого і загинув Ігор Миколайович.

Залишилась дружина та дві доньки.

Похований у м. Київ, Берковецьке кладовище.

Указом Президента України від 15 травня 2015 року № 270/2015, за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, нагороджений орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Наказом Міністра оборони України від 20 січня 2016 року № 47 навічно зарахований до списків факультету захисту інформації Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

За вже усталеною традицією, вшанували світлу пам'ять Героя Павлова Ігоря Миколайовича хвилиною мовчання. Також в знак глибокої шани та пам’яті разом з офіцерами та курсантами інституту поклали квіти та запалили лампадки біля пам’ятної стели на честь полеглих випускників та в Залі Памяті Міністерства оборони України.

Вічна пам'ять Герою Павлову Ігорю Миколайовичу

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх