Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери за призовом продовжують інтенсивну підготовку на курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації ВІТІ

Добавлено: 31.01.2021 Переглянуто: 794


Вже 2 місяці офіцери-зв’язківці проходять посилений вишкіл в в батальйоні забезпечення навчального процесу ВІТІ. На восьмому тижні навчання слухачі переконалися наскільки захоплюючою та різноманітною може бути навчальна програма.

Одразу після гри в пейнтбол минулого тижня, слухачі взялися тепер вже за бойову зброю та продемонструвати власну влучність на оцінку. Ці стрільби стали четвертими за час навчання. Варто відзначити і той прогрес, який своїми результатами системно демонструють слухачі.

А ось інтелектуальним апогеєм тижня став навчальний модуль з фахових дисциплін на якому офіцери на добре та відмінно продемонстрували ґрунтовні знання та вміння використання техніки зв’язку з якою їм доведеться зіштовхнутися з перших днів на займаних посадах.

До Дня пам’яті героїв Крут та Дня інституту на курсах перепідготовки та підвищення кваліфікації також провели урочистості де нагородили найкращих військових, які проявили відданість, сумлінність і наполегливість під час несення служби.

Після завершення непростих випробувань офіцери вирушили на вражаючу екскурсію — до Чорнобильської зони відчуження. Там слухачі особисто познайомитись з сучасними трагічними сторінками історії України, та на власні очі побачили масштаби найбільшої техногенної катастрофи в історії людства.

Наступної неділі зв’язківці попрямують на екскурсію до столиці, де на них чекатимуть не менш захоплюючі заняття та враження.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх