Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Практичні заняття з тактичної медецини провели з першокурсниками

Добавлено: 20.08.2016 Переглянуто: 1931


Група інструкторів благодійної організації «44 навчальний центр» провели комплексні практичні заняття з військово-медичної підготовки за темою «Курс бійця - рятівника». Учасниками заходу стали курсанти набору 2016 року Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Заняття були організовані в навчально-польовому центрі, де курсанти проходять первинну військово-професійну підготовку. Головною метою було навчити кожного майбутнього бійця практичним навичкам надання першої медичної допомоги пораненому, самодопомоги та взаємодопомоги безпосередньо в бойових умовах. Під час занять першокурсники тренувалися в наданні першої медичної допомоги та евакуації поранених безпосередньо із зони ведення вогню до місць надання кваліфікованої медичної допомоги. Інструктори - волонтери вчили курсантів користуватися медичними засобами, які є у кожного воїна в бою, а також використовувати підручні засоби, щоб під час бойових дій боєць зміг зупинити кровотечу і зробити всі необхідні дії для збереження життя собі або пораненому товаришу. Особовий склад висловив слова вдячності інструкторам за проведенні заняття та надану можливість практичного відпрацювання всіх життєвих ситуацій які можуть знадобитися подальшій службі майбутніх офіцерів-зв’язківців.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх