Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У рамках проєкту «Військо читає» ВІТІ передано більше 600 книжок

Добавлено: 29.01.2021 Переглянуто: 561


З нагоди 103-ї річниці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Громадська організація «Реформація» на чолі з Владиславом Кириченком в рамках проєкту «Бібліотека сержанта» передала бібліотеці інституту більше 600 книжок. Мета цього проєкту - безкоштовне забезпечення всіх військових частин та навчальних закладів ЗС України якісними книгами українською мовою.

Додамо, що у березні ГО «Реформація» започаткувала проєкт, який спрямований на поповнення літературою бібліотек закладів з посиленою військово-фізичною підготовкою. У рамках цього проєкту вже передано велику кількість якісної літератури до Львівського військового ліцею імені Героїв Крут та Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «кадетський корпус імені героїв Молодої Гвардії» у місті Кремінна. Щиро вдячні ГР "Реформація" за можливість читати новітню літературу світового рівня.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх