Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

05 січня розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО-2021, тестування відбудеться 10 квітня

Добавлено: 03.01.2021 Переглянуто: 579


05 січня розпочинається реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2021 року. Реєстрація на пробне ЗНО триватиме до 19 січня на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання (з порядком доступу до пункту тестування і робочого місця, особливостями роботи із бланками відповідей тощо), структурою та змістом тестових зошитів.

З огляду на епідеміологічні загрози у 2021 році кожний учасник/кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.

Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Детальну інформацію дивіться: Пробне ЗНО-2021.


Нагадаємо, в 2021 році обов’язковими умовами вступу до ВІТІ для цивільної молоді є, подання до Приймальної комісії трьох сертифікатів ЗНО:

1. Українська мова (Увага: в Україні змінений формат ЗНО тести з Української мови та Української мови та літератури складатимуть окремо).

2. Математика (Увага: тест профільного рівня).

3. Історія України або Фізика або Іноземна мова або Географія або Хімія або Біологія.


Реєстрація для участі у ЗНО пройде з 1 лютого по 5 березня 2021 року.

Основна сесія ЗНО буде відбудеться:

з хімії - 21 травня;

з іспанської, німецької, французької мов - 24 травня;

з англійської мови - 25 травня;

з математики - 28 травня;

з української мови, української мови та літератури - 1 червня;

з історії України - 4 червня;

з фізики - 7 червня;

з біології - 10 червня;

з географії - 15 червня.

Результати основної сесії ЗНО оприлюднять до 30 червня.


Шановні майбутні першокурсники курсанти! Навчання – це важливий крок до успіху. Сили, наснаги та успіхів у навчанні Вам, майбутнє ВІТІ імені Героїв Крут!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх