Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо із успішним захистом дисертації

Добавлено: 29.12.2020 Переглянуто: 12176


Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут щиро вітає викладача кафедри комп’ютерних інформаційних технологій майора ФЕСЬОХУ Віталія Вікторовича , науковий керівник доктор технічних наук, доцент, працівник Збройних Сил України Субач Ігор Юрійович, з успішним захистом дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії.

Захист відбувся 29 грудня 2020 року у тимчасово діючій Спеціалізованій вченій раді Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут під головуванням доктора технічних наук, професора, працівника Збройних Сил України Романюка В.А.

Зичимо колезі успішного втілення своїх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках!


Учитись важко, а учить ще важче, але не мусиш зупинятись ти. Як людям віддаси усе найкраще, то й сам сягнеш нової висоти!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх