Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Випуск слухачів курсів підготовки фахівців зв'язку

Добавлено: 24.12.2020 Переглянуто: 672


24 грудня 2020 року у Військовому коледжі сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся черговий випуск осіб сержантського та старшинського складу військової служби за контрактом, які успішно засвоїли навчальну програму підготовки фахівців на базі освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» на середньому рівні.

На протязі трьох місяців військовослужбовці опановували необхідні теоретичні знання та практичні навички. Особливу увагу під час навчання було приділено вивченню сучасних та перспективних засобів зв’язку які використовуються для забезпечення управління військами різних ланок, від взводного опорного пункту до Генерального Штабу Збройних Сил України, а також отриманню військовослужбовцями необхідних навичок та знань, які ґрунтуються на досвіді бойових дій на сході Україні. На заняттях військовослужбовці опановували такі засоби зв’язку як Harris, Tooway та батальйонний комплекс транкінгового зв’язку Motorola, практично розгортали та забезпечували зв'язок на радіорелейній станції Р-414МУ, модернізованих командних машинах Р-142НМ та Р-145БМ та КАЗ П-258-60К.

Також військовослужбовці які навчалися за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки» пройшов курс CCNA 7 в рамках мережевої академії CISCO. На даному курсі навчилися будувати прості локальні мережі, настроювати базові параметри маршрутизаторів і комутаторів, створювати схеми ІP-адресації, навчилися настроювати та усувати неполадки у роботі маршрутизаторів і комутаторів, вирішувати поширені проблеми у мережах ІPv4 й ІPv6, отримали навички критичного мислення при вирішенні професійних завдань з використанням фізичного обладнання та у програмі моделювання Cіsco Packet Tracer, вивчили технологій глобальних мереж WAN і мережних сервісів, які необхідні конвергентним додаткам у комплексній мережі.

Наприкінці курсів слухачами було успішно складено комплексний випускний екзамен, за результатами якого вони отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Вітаємо військовослужбовців із закінченням навчання та бажаємо успіхів у подальшій службі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх