Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Напередодні зимових свят курсанти ВІТІ прикрасили головну ялинку інституту

Добавлено: 22.12.2020 Переглянуто: 862


Новорічні свята – особливі для кожного з нас. Ми віримо в те, що саме в цей період наші мрії здійснюються. У кожного з нас є особисті бажання, але є те, чого прагнемо всі разом. Ми мріємо про добробут і мир.

У Військовому інституті телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут царить атмосфера свят, що вже наближаються. Сьогодні, 22 грудня, курсанти інституту прикрашали головну ялинку ВІТІ.

- Створення новорічної святкової атмосфери зближує та об’єднує нас. Спільне прикрашання ялинки – сімейна традиція, а ВІТІ – то велика дружня родина. Зелену красуню вирішили розмістити у центрі навчального корпусу інституту. Сподіваємось, що такий формат проведення зимових свят у ВІТІ стане щорічною традицією, - прокоментував тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника інституту з морально-психологічного забезпечення підполковник Антон ЛАНКО.

Навіть у часи пандемії різдвяний дух у ВІТІ збережеться, адже курсанти та офіцери інституту докладають для цього чималих зусиль!

Прикрашання головної ялинки супроводжувалось не лише прекрасним настроєм, а й новорічними мелодіями у виконанні талановитого піаніста Військового оркестру ВІТІ Павла ЗУБОВА.


Створюймо нові звичаї та традиції разом, адже курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут ми велика дружня родина!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх