Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут став переможцем Молодіжного творчого конкурсу

Добавлено: 13.12.2020 Переглянуто: 907


Курсант Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут став переможцем Молодіжного творчого конкурсу «Разом проти корупції! Твоє бачення має значення!»

Курсант 4-го курсу факультету інформаційних технологій солдат Сергій ПЕРЕРВА став переможцем Молодіжного творчого конкурсу «Разом проти корупції! Твоє бачення має значення!», який було організовано Науковим центром проблем виховання доброчесності та запобігання корупції Національного Університету оборони України імені І.Черняховського та Управління з питань запобігання та виявлення корупції Міністерства оборони України в рамках Міжнародного дня боротьби з корупцією.

Сергій з дитинства гарно малює, тому, коли керівництвом факультету курсантам було запропоновано взяти участь у конкурсі, погодився одразу.

-Я завжди вважав, що проблема корупції в Україні є дуже вагомою і починається вона із самих низів, закарбовується як сенс життя в деяких людей. В свій постер я вклав душу та власну позицію, таке відверте своє бачення, можливо, хтось побачить його та замислиться над своїми діяннями. Участь у такому конкурсі доводить: ми – нова генерація України у праві щось змінити, почати треба з себе, - коментує Сергій.

Молодіжний творчий конкурс,приурочений до Міжнародного для боротьби з корупцією, організовано та проведено колективом Наукового центру проблем виховання доброчесності та запобігання корупції Національного університету оборони України імені Івана Черняховського в партнерстві з представниками програми ВІ Академії оборони Великої Британії, програми НАТО з виховання доброчесності та за підтримки Vodafone та асоціації « Спортивна індустрія України »

Яскравий та мотивуючий постер 26 листопада було розміщено на сторінці конкурсу. Неочікувано для хлопця, його робота стала стрімко набирати перегляди та вподобайки. І ось, 10 грудня відбулись підсумки проведення конкурсу та нагородження номінантів.

Талановитий хлопець із потужною громадською позицією, Сергій ПЕРЕРВА, посів почесне І місце в Молодіжному конкурсі та отримав пам’ятні подарунки від організаторів заходу, серед яких є мобільний телефон!

Вітаємо Сергія, бажаємо йому наснаги у творчих починаннях та перемог у майбутньому! ВІТІ пишається своїми вихованцями!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх