Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери за призовом провели навчальні стрільби

Добавлено: 11.12.2020 Переглянуто: 954


Слухачі курсів перепідготовки та підвищення кваліфікації на базі батальйону забезпечення навчального процесу відпрацювали практичні заняття з вогневої підготовки в повному спорядженні на стрільбищі бригади зв’язку.

В них прийняли участь 60 майбутніх офіцерів-зв‘язківців. Слухачі мали влучити в 3 мішені на різних дистанціях з автомату АК-74. Для багатьох ці стрільби стали першими. Загалом результатом стрільб викладачі залишились задоволені. Покращити свою влучність слухачі зможуть вже на наступному тижні.

Варто відзначити, що слухачі здобули не тільки базові навички стрільби, але й навички для їх організації, адже це цілий процес: організація оточення, виділення артмайстра, медпрацівника, керівників стрільб на напрямках та інше.

Вправу відпрацьовували під час 10-ти градусного морозу, оскільки військовослужбовці мають бути готовим виконувати завдання за будь-яких погодних умов.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх