Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчальна практика за військовим спрямуванням курсантами четвертого курсу інституту

Добавлено: 11.12.2020 Переглянуто: 760


У період з 26 листопада по 10 грудня 2020 року курсанти четвертого курсу інституту проходили навчальну практику за військовим спрямуванням у військових частинах Збройних Сил України та Національної Гвардії України.

Під час практики курсанти набули умінь та практичних навичок у виконанні технологічних операцій з технічного обслуговування і ремонту озброєння та військової техніки та здобуття практичних навичок із спеціальності.

Всі курсанти виконували обов’язки на офіцерських посадах відповідно до посадових обов’язків. Слід зазначити, що курсанти, які навчаються за державним замовленням Національної Гвардії України, проходили практику у військових частинах замовника.

Проходження навчальної практики сплановано перед написанням курсантами четвертого курсу кваліфікаційних робіт, та дозволяє практично відпрацювати здобуті в інституті теоретичні знання та використати під час захисту кваліфікаційної роботи.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх