Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З Днем Збройних Сил України!

Добавлено: 06.12.2020 Переглянуто: 777


Шановні військовослужбовці, працівники Збройних Сил України, учасники АТО та ООС та ветерани війн! Щиро вітаю Вас із Днем Збройних Сил України!

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які невпинно демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти. Нині Україна пишається своїм військом і довіряє йому.

Щиро бажаю вам козацької мужності, незламної сили волі та віри у власні сили. Нехай оптимізм, спокій та гарний настрій завжди крокують поряд.

Дорогі захисники, мирного неба вам, благополуччя та процвітання нашій державі, миру та спокою вам, здоров’я та злагоди вашим родинам. Мужність та сила військовослужбовців Збройних Сил України здатні подолати будь-які перешкоди! Слава Україні!

З повагою, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал – майор Віктор ОСТАПЧУК.



© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх