Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Відбулась XІІІ науково-практична конференція

Добавлено: 03.12.2020 Переглянуто: 814


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась XІІІ науково-практична конференція «Пріоритетні напрямки розвитку телекомунікаційних систем та мереж спеціального призначення. Застосування підрозділів, комплексів, засобів зв’язку, автоматизації та кібербезпеки в Операції Об’єднаних Сил».

Цього року захід проводився в онлайн-форматі.

Відкриваючи науково-практичну конференцію начальник інституту генерал-майор Віктор Остапчук зазначив, що даний захід – це можливість обміну досвідом з учасниками з приводу актуальності питань розбудови сучасної системи зв’язку та впровадження передових технологій у життєдіяльність військ.

В ході роботи науково-практичної конференції головну увагу було зосереджено на обговоренні теоретичних та практичних результатів наукових досліджень та визначення їх перспективних напрямків, зміцнення наукових зв’язків із закладами вищої освіти, науково-дослідними установами, організаціями та підприємствами та апробація результатів досліджень.

У роботі конференції взяли участь видатні вчені різних галузей, виробники сучасного телекомунікаційного обладнання та систем кібербезпеки, фахівці наукового центру, факультетів та кафедр інституту, науковці та дослідники з інших закладів і установ вищої освіти.

Учасники науково-практичної конференції обмінялися досвідом з питань розробки, застосування та перспектив розвитку інформаційно-телекомунікаційних систем та мереж спеціального призначення з урахуванням досвіду операцій Об’єднаних сил.

За результатами конференції прийнято рішення, щодо підвищення ефективності наукових досліджень за рахунок широкого залучення науковців, науково-педагогічних кадрів до дослідження, плідної праці з працівниками провідних наукових установ, підприємств та організацій.

Учасниками конференції відзначено її високий науковий та методологічний рівень, практичну цінність результатів наукових досліджень та розробок підрозділів інституту, активну участь кафедр, докторантів, ад’юнктів та курсантів інституту. Проведення такого формату заходів є дуже важливим елементом наукової складової інституту, зокрема її практичної цінності.


Програма конференції

Збірник доповідей та тез доповідей


Телефон: (044)256-22-73 Е-mail: [email protected]

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх