Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся щорічний святковий звітний концерт факультету інформаційних технологій

Добавлено: 03.12.2020 Переглянуто: 986


Святкова та затишна атмосфера наповнила концерт яскравими барвами напередодні свята - Дня Збройних Сил України!

За час спільної служби та навчання увесь особовий склад факультету інформаційних технологій став великою дружньою родиною.

133 аудиторія кафедри автоматизованих систем управління щорічно збирає усю родину разом для спільного приємного проведення часу (цього року не всі змогли бути присутніми на заході через пандемію)!

Традиційно концертну програму звітного концерту готують у переддень свята військовослужбовців - Дня Збройних Сил України!

Багатотижневі репетиції сьогодні дали про себе знати. Курсанти факультету продемонстрували гостям барвистий захід, насичений піснями, віршами, танцями, музичними композиціями та виступом славнозвісної команди факультету інформаційних технологій "Відрєпєтіровано в світлиці".

- Дуже приємно бачити, що на нашому факультеті курсанти не лише отримують знання у своїй фаховій сфері, а й можуть розвиватись творчо й духовно! Організатори та учасники концерту - великий приклад поєднання розуму та творчості для усього особового складу, - прокоментував заступник начальника факультету інформаційних технологій з морально - психологічного забезпечення підполковник Євгеній ГЕСЬ.

Наприкінці заходу начальник факультету інформаційних технологій полковник Віталій ОЛЕКСЕНКО подякував особовому складу за створене ними свято та нагородив учасників концерту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх