Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Карантин вихідного дня – не привід сумувати

Добавлено: 29.11.2020 Переглянуто: 1747


Проведи свої вихідні з користю разом з активною командою Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в режимі online та дізнайся більше про вступ до інституту.

«Щотижня – нова спеціальність», - девіз нашої PR-команди. Ми розкриваємо нові грані спеціальностей та знайомимо майбутніх вступників та їхніх батьків з ВІТІ.

Команда ВІТІ розширює простір насиченими online – заходами. Так, цього тижня нашим глядачам випала можливість познайомитись зі спеціальністю 122 Комп’ютерні науки.

Ефір відбувався у нашій постійній студії. Гостями студії стали: начальник кафедри комп’ютерних інформаційних технологій полковник Едуард БОВДА, а також курсанти – майбутні випускники спеціальності «Комп’ютерні науки» Аріна КУЗНЄЦОВА та Дмитро ТЕСЛОВ.

Гості та ведучі спілкувались із глядачами у режимі «питання – відповідь». Глядачі проявили високий рівень зацікавленості до даної спеціальності, дискусія видалась насиченою та довгою.

Хочемо нагадати, що тепер ми спілкуємось із абітурієнтами у Instagram та Facebook, наразі обертів набуває спілкування із ліцеїстами ліцеїв з посиленою військово – фізичною підготовкою України в режимі online – конференції у Zoom.

У програмі такого заходу:

• Демонстрація відео – роликів про життєдіяльність у ВІТІ та спеціальності;

• Спілкування з керівництвом та курсантами інституту;

• Неформальне спілкування «Питання – відповідь».

Агітаційна команда інституту разом із курсантами – випускника ліцеїв з ПВФП познайомились із ліцеїстами Волинського обласного ліцею з ПВФП імені Героїв Небесної Сотні, Острозького обласного ліцею з ПВФП, Прикарпатського військово – спортивного ліцею – інтернату.

Шановні гості нашої сторінки, вже 12 грудня 2020 року о 10.00 у Прямому ефірі на наших Instagram та Facebook – сторінках, ви матимете змогу познайомитись зі спеціальністю 253 «Військове управління». Чекаємо на вас та ваші запитання!

122 Комп’ютерні науки (інформація від 28.11.2020)

122 Комп’ютерні науки (інформація від 28.11.2020)

Далі – більше!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх