Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Командуванні Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України нагородили кращих сержантів

Добавлено: 18.11.2020 Переглянуто: 1214


Сьогодні, 18 листопада у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут за участю головних старшин військових частин підпорядкованих Командуванню Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України відбулися урочисті збори з нагоди Дня сержанта ЗС України.

- Від Командувача військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України та мене особисто прийміть щирі привітання з нагоди відзначення Дня сержанта. Ви навчаєте солдат, відповідаєте за їх життя, морально-психологічний стан та готовність до виконання завдань за призначенням. Сержантський корпус військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України зарекомендував себе високою фаховою підготовкою та професіоналізмом, готовністю за будь яких обставин виконувати завдання та забезпечувати надійним зв’язком. Вдячний за вашу повсякденну працю. Бажаю вам професійного зросту, здоров’я, успіхів, - зазначив полковник Юрій Кисиленко під час урочистих заходів.

Кращі старшини були нагороджені відомчими відзнаками, медалями та почесними грамотами. У зв'язку із заходами щодо недопущення розповсюдження COVID-19, більша кількість нагород для сержантського складу передана у військові частини, де їх вручать кращим сержантам.

Нагадаємо, що 2020-й рік оголошено у Збройних Силах роком професійного сержанта.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх