Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Zoom – boom у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 15.11.2020 Переглянуто: 1035


В Україні карантин вихідного дня, але ми не засмучуємось та продовжуємо знайомити майбутніх абітурієнтів з Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Наша новинка – спілкування із ліцеїстами ліцеїв з посиленою військово – фізичною підготовкою у режимі online – конференції у Zoom.

У програмі заходу:

• Демонстрація відео – роликів про життєдіяльність у ВІТІ та спеціальності;

• Спілкування з керівництвом інституту;

• Неформальне спілкування «Питання – відповідь».

Сезон агітації – online було успішно відкрито 15 листопада 2020 року разом із колективом Острозького обласного ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького.

Військовий інститут представляли: постійна ведуча прямих ефірів – курсант Анастасія РУДНІЦЬКА, заступник начальника факультету телекомунікаційних систем з морально – психологічного забезпечення підполковник Антон ЛАНКО та випускник Острозького обласного ліцею з посиленою військово – фізичною підготовкою імені Костянтина Івановича Острозького, а нині – курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку Назарій КОВАЛЬЧУК.

Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут щиро дякує ліцею за співпрацю та активність учасників під час конференції, сподіваємось на нову зустріч!

Також висловлюємо окрему подяку за допомогу в організації заходу капітану Віктору ФРАНЧУКУ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх