Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо із успішним захистом дисертації!

Добавлено: 11.11..2020 Переглянуто: 944


Колектив Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут щиро вітає старшого викладача кафедри побудови телекомунікаційних систем майора ЗАЛУЖНОГО Олексія Вікторовича, науковий керівник кандидат технічних наук, доцент, полковник Радзівілов Григорій Данилович та старшого викладача кафедри комп’ютерних інформаційних технологій майора РЕДЗЮКА Євгенія Володимировича, науковий керівник доктор технічних наук, доцент, полковник Кузавков Василь Вікторович, з успішним захистом дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук.

Захист відбувся 10 листопада 2020 року у Спеціалізованій вченій раді Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Зичимо колегам успішного втілення своїх творчих та наукових задумів, наснаги в професійному зростанні та у майбутніх наукових пошуках! Нехай підґрунтям плідної професійної діяльності буде лише міцне здоров’я, вдача, підтримка родини та колег.

Учитись важко, а учить ще важче, але не мусиш зупинятись ти. Як людям віддаси усе найкраще, то й сам сягнеш нової висоти!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх