Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини ВКСС ВІТІ

Добавлено: 08.11..2020 Переглянуто: 695


07 листопада 2020 року

Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали Свято-Успенський кафедральний собор Православної Церкви України (ПЦУ) м. Полтава, де проходила панахида по усіх воїнах, які загинули у вересні і жовтні цього року. Під час проведення служби поіменно було згадано полеглих героїв, їхні біографії, досягнення на службі та обставини загибелі.

Північно-східний міжрегіональний відділ Українського інституту національної пам’яті спільно з Полтавською єпархією ПЦУ, яку очолює архієпископ Федір постійно вшановують пам’ять захисників України, загиблих в російсько-українській війні. Метою даного заходу було вшанування пам’яті бойових втрат Українського війська (ЗСУ, НГУ, СБУ та інших структур, залучених до виконання завдань Операції об’єднаних сил).

«Ми прагнемо віддати шану українським воїнам, що загинули у боях з російськими окупантами і проросійськими сепаратистами; згуртувати громадськість довкола пам’яті про загиблих військовослужбовців, вкотре нагадати суспільству правду про російську збройну і гібридну війну, долучити до вшанування полеглих Героїв широке коло православних віруючих, взагалі усіх небайдужих патріотичних мешканців Полтавщини; продемонструвати шанобливе ставлення до кожного Героя та засвідчити сім’ям загиблих повагу до їхньої втрати на російсько-українському фронті» - наголосив представник Українського інституту національної пам'яті Олег Пустовгар.

Вічна та світла пам'ять нашим Героям...


08 листопада 2020 року

З курсантами Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут був проведений тематичний конкурс "Осінні барви". Курсанти продемонстрували свої роботи, а саме: 1. Фото колаж. 2. Аплікації. 3. Малюнок.

Суддям було складно визначити переможців конкурсу, адже усі роботи гарні та оригінальні.

Добре, коли в коледжі є такі творчі люди.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх