Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курси підвищення кваліфікації з питань технічного захисту інформації (у сфері відкритої інформації)

Добавлено: 05.11..2020 Переглянуто: 1532


З 20 жовтня по 04 листопада на кафедрі Захисту інформації та кіберзахисту факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в очно-дистанційній формі були проведені курси підвищення кваліфікації з питань технічного захисту інформації (у сфері відкритої інформації) .

Очно-дистанційна форма підвищення кваліфікації надала можливість організувати навчання офіцерів та державних службовців структурних підрозділів Міністерства оборони України, які призначені начальниками позаштатних служб з технічного захисту інформації (кібернетичної безпеки) в інформаційно-телекомунікаційних системах, в умовах карантину.

Організаційно очно-дистанційне підвищення кваліфікації містило три етапи: організаційно-настановне заняття (очно), дистанційний етап роботи курсів, залікова сесія (очно). Основним компонентом очно-дистанційної форми навчання є електронний курс, який розміщений на навчальному порталі ВІТІ.

В ході проведення курсів слухачі отримали нові знання у сфері ТЗІ, навчилися здійснювати організаційно-технічні заходи захисту інформації у підрозділі, розробляти моделі загроз, план захисту інформації та технічне завдання на КСЗІ, забезпечувати антивірусний захист в ІТС АСУ «Дніпро», ІСД «Інтернет», СЕДО та інші завдання в галузі ТЗІ.

Науково-педагогічним працівникам, а саме кандидату технічних наук, доценту працівнику ЗСУ Застело Герману Ігоровичу, старшому викладачу кафедри працівнику ЗСУ Толстиху Василю Анатолійовичу та інженеру НЛК кафедри працівнику ЗСУ Досужому Вадиму Леонідовичу вдалося створити сприятливі умови засвоєння теоретичних знань та навчити слухачів працювати з сучасними засобами ТЗІ, відпрацьовувати документацію та здійснювати відповідні організаційні заходи. Всі слухачі склали успішно комплексний іспит.

Вітаємо всіх випускників курсу з успішним завершенням навчання та отриманням Свідоцтв підвищення кваліфікації!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх