Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Не пропусти свій шанс. Вступна кампанія триває!

Добавлено: 01.08.2016 Переглянуто: 2248


З 1 серпня 2016 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації продовжено набір на навчання за спеціальністю «Військове управління» на факультет захисту інформації. Випускники факультету є професіоналами в галузі управління діями підрозділів, організації захисту інформації, радіоелектронних інформаційних систем.

На навчання приймаються громадяни України, які здобули повну загальну середню освіту, особи із числа цивільної молоді та ліцеїсти віком від 17 до 21 року, в тому числі ті, яким 17 років виповнюється в рік зарахування на навчання; військовослужбовці, резервісти та військовозобов’язані, які мають повну загальну середню освіту та не мають військових звань офіцерського складу – віком до 23 років.

Випускники нашого вишу отримують диплом державного зразка та первинне офіцерське звання «лейтенант». Офіцери та випускники направляються для подальшого проходження військової служби до частин та підрозділів Збройних Сил України, а також інших військових формувань держави.

Здійсни свою мрію, вступи на захист кордонів рідної Батьківщини, адже бути військовим – це престижно та почесно.

Ласкаво просимо до нас за адресою: м. Київ, Печерський район, вул. Московська 45/1. Телефон приймальної комісії: (044) 256-22-80.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх