Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ пройшов брифінг присвячений харчуванню курсантів

Добавлено: 30.10.2020 Переглянуто: 970


Це вже другий брифінг у такому форматі в інституті, який проходить за участі представників курсантів від кожного курсу, начальника продовольчої служби інституту, начальниці їдальні та старшого кухаря зміни.

Під час брифінгу кожен представник курсантів мав можливість надати пропозиції, слушні зауваження та раціональніший підхід до створення меню під час організації харчування в їдальні. Також кожен мав можливість задати своє питання або надати пропозицію під час опитування яке проводилося напередодні на офіційній сторінці інституту в Інстаграм.

Начальник продовольчої служби підполковник Дмитро Коншин ще раз нагадав учасникам брифінгу особливості харчування за каталогом продуктів та надав змістовні відповіді на запитання та разом з курсантами у відкритому діалозі прийшли до спільної думки щодо деяких змін для покращення харчування в їдальні, які на думку курсантів значно покращать їхній раціон.

• Саме такі зустрічі дуже важливі під час організації харчування, бо найкращі поради і побажання можуть надати саме курсанти, ті заради кого ми і робимо свою роботу. Це є зворотній зв'язок оцінки курсантами нашої роботи, ми відкриті і готові до обговорень та правильно реагуємо на всі недоліки, - зазначив Дмитро Коншин.

По результатам брифінгу разом було вирішено:

- картоплю фрі з меню неділі перенесуть на суботу( можливо картоплю фрі додадуть у вівторок в обід);

- реберця по-техаськи, які в раціоні в понеділок, даватимуть більше, або ж додадуть додатково варені яйця;

- з понеділка включать до раціону цибулю;

- макарони або кашу горохову з м’ясом будуть давати у вівторок зранку;

- додано буде мед до сирної запіканки та молочних каш в четвер;

- сало з раціону в четвер приберуть;

- плов замінять на рис з куркою та підливою у п’ятницю;

- узвар виключать з раціону;

- із солянки приберуть кількість м’яса, а добавлять до картоплі;

- один день в тижні замість круасану даватимуть кекс;

- продовжать включати до меню салати з майонезом.



© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх