Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулося відкриття навчально-тренувального комплексу

Добавлено: 30.10.2020 Переглянуто: 862


Сьогодні за участю начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майора Віктора Остапчука відбулося відкриття оновленого навчально-тренувального комплексу.

Основною ідеєю створення навчально-тренувального комплексу це можливість проведення на базі інституту практичних занять з курсантами всіх спеціальностей та слухачами курсів підвищення кваліфікації в умовах наближених до польових, де кожен викладач має змогу провести практичне заняття яке потребує саме польової обстановки, але все це тепер на базі інституту. Тут будуть відпрацьовуватися як практична складова організації зв’язку пунктів управління так і питання охорони оборони, електроживлення вузлів зв’язку, організації оперативно-технічної служби на вузлах зв’язку у складі чергових змін бойових постів вузла зв’язку та інше.

Апаратні які містяться на НТК укомплектовані технікою зв’язку, яку випускник інституту зустріне у військах після випуску.

- Від сьогоднішнього дня курсанти зможуть відпрацьовувати практичні навички, які здобувають протягом навчання в аудиторіях. Одночасно на навчально-тренувальному комплексі можуть знаходитися до двох груп, тобто 50 курсантів, - зазначив начальник кафедри «Бойового застосування підрозділів зв’язку» полковник Сергій Пивоварчук.



© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх