Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ відвідали експозицію під відкритим небом військової техніки Другої світової війни

Добавлено: 29.10.2020 Переглянуто: 650


До Дня визволення України від нацистських загарбників курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали Меморіальний комплекс Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Зокрема, експозицію виставки бойової техніки та озброєння – танки, артилерійські гармати і міномети, легендарні «катюші», літаки тощо. А також техніки - БМП, БМД, гелікоптер, артилерійська зброя, задіяна у збройних конфліктах другої половини ХХ сторіччя.

На території музею курсанти також оглянули багатофігурні скульптурні композиції: «Передача зброї» та «Форсування Дніпра».

Додамо, що прообраз воїна- зв’язківця на монументі «Форсування Дніпра» був узятий з генерал-полковника Михайла Корнійовича Пилипенка – легендарного зв’язківця, начальника інституту (1972-1988 р.), який навічно зарахований в списки цього навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх