Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З Днем військового фінансиста!

Добавлено: 29.10.2020 Переглянуто: 975


Вітаємо військових фінансистів та працівники фінансово-економічної служби Збройних Сил України із професійним святом — Днем військового фінансиста!

Офіційно День військового фінансиста в нашій країні почали відзначати за наказом Міністра оборони України з 1999 року. Головна мета якого — підвищення авторитету військовослужбовців, які несуть службу у фінансово-економічних органах, а також зміцнення престижу фінансової служби Збройних сил України в цілому.

Саме на військових фінансистів покладається особливо велика відповідальність за якість здійснених обрахунків, суворе цільове і законне використання коштів, своєчасне забезпечення особового складу належними виплатами.

З нагоди професійного свята бажаємо наснаги і натхнення у вашій важливій та відповідальній праці, якій ви присвятили своє життя!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх