Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Студенти факультету Військової підготовки інституту склали присягу на вірність українському народові

Добавлено: 30.06.2016 Переглянуто: 2273


Розпочався військовий ритуал з виступів та побажань почесних гостей і керівників інституту. « Складання Військової присяги для кожного студента є важливим святом як в особистому житті, так і у військовій кар’єрі. Клятва – сумлінно та самовіддано служити Україні запам’ятається вам на все життя, з честю несіть традиції нашого навчального закладу», – зазначив у вітальному слові начальник інституту полковник Євген СТЕПАНЕНКО.

У свою чергу, студентка Дарина Ігнатюк, виступаючи перед присутніми, наголосила, що пов’язати своє життя з військом вирішили більше 70 з нинішніх випускників.

Обряд благословення та освячення воїнів на військову службу здійснив Настоятель Української Православної Церкви Київської митрополії Храму Всіх святих воїнів - ієрей В'ячеслав Яковенко.

На сьогодні, факультет військової підготовки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації здійснює військову підготовку студентів вищих навчальних закладів за програмою підготовки офіцерів запасу для військ зв’язку ЗС України. Рівень освіти випускників факультету є найсучаснішим і дозволяє використовувати їх як в Збройних Силах, так і в інших силових структурах держави.

Підсумком військової підготовки став одномісячний навчальний збір, який включав у себе практичні заняття в полі з бойовою стрільбою, під час якого зі студентами проводилися практичні заняття з тактики, військової топографії, інженерної підготовки, заняття з радіаційного, хімічного та біологічного захисту, вогневої підготовки з практичним виконанням навчальних стрільб з автомата АК-74.

По завершенню навчального збору студенти склали випускні іспити з військово-технічної та військово-спеціальної підготовки. І незабаром студентам буде присвоєно військове звання “молодший лейтенант запасу”.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх