Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся турнір з міні-футболу «Кубок Захисника 2020»

Добавлено: 17.10.2020 Переглянуто: 911


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся щорічний турнір з міні-футболу «Кубок Захисника 2020», який присвячений Дню Захисника України.

У змаганнях, які проводилися на базі військового вишу, взяли участь чотири команди: команда журналістів України, команда патрульної поліції міста Києва, команда Повітряних Сил Збройних Сил України, команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.



Підтримати учасників змагань завітали: заступник начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Віталій Тарасов, заступник міністра Внутрішніх справ України Антон Геращенко, радник Президента Української асоціації футболу Валентин Латипов, легенда українського футболу Анатолій Дем’яненко та інші.

Спортивне дійство розпочалося з урочистого шикування, ритуалу виконання Державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання загиблих захисників України.

З вітальним словом звернувся заступник начальника ВІТІ полковник Віталій Тарасов та побажав успіхів усім учасникам.

У підсумку змагань команда ВІТІ зайняла друге місце.

Турнір організований і проводився за підтримки Української асоціації футболу, Печерської районної в м. Києві державної адміністрації, Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та Інформаційного Агенства «Центр новин».

Варто зазначити, що це вже п’ятий благодійний турнір «Кубок Захисника» з міні-футболу, мета якого реалізація соціальних ініціатив, спрямованих на реабілітацію військовослужбовців, які захищають цілісність України в районі проведення бойових дій на Сході нашої держави.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх