Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Запрошуємо на День відкритих дверей online:«Спеціальність 255 Озброєння та військова техніка»

Добавлено: 16.10.2020 Переглянуто: 676


17 жовтня 2020 року об 10.00 запрошуємо абітурієнтів та їхніх батьків долучитись до наших прямих трансляцій у Facebook та Instagram. Тематика Дня відкритих дверей – online: «Спеціальність 255 Озброєння та військова техніка».


Особливістю цієї спеціальності є вивчення:

- теоретичних та практичних питань ведення оперативно-технічної діяльності у розвідувальних підрозділах;

- методів та засобів контролю витоку інформації;

- основ робототехніки військового призначення;

- порядку розробки засобів на базі мікроконтролерів;

- основ побудови безпілотних авіаційних комплексів та основних принципів їх використання у якості телекомунікаційної аероплатформ;

- основ інформаційної безпеки;

- інформаційних система спеціального призначення і технологій для вирішення практичних завдань інформаційної війни та інформаційної протидії.

Профілюючою кафедрою по спеціальності 255 Озброєння та військова техніка є кафедра Спеціальних інформаційних систем та робототехнічних комплексів факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку. Кафедра здійснює підготовку фахівців оперативно-технічної діяльності для проходження служби на посадах Головного управління розвідки МОУ.


У режимі online ви зможете поспілкуватись із начальником кафедри та курсантами – представниками спеціальності. Чекаємо на вас та ваші запитання!


Чекаємо на зустріч!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх