Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантці ВІТІ Анні Усик вручили нагороду за перше місце у всеукраїнському етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика!

Добавлено: 16.10.2020 Переглянуто: 629


До Дня Захисника України курсантці факультету Інформаційних систем Анні Усик було вручено диплом переможця за перше місце у всеукраїнському етапі ХХ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Церемонія вручення відбулась на території Меморіального комплексу “Національний музей історії України у Другій світовій війні”. Крім цього, курсантці призначено академічну стипендію Президента України.

Нагадаємо, що 10 вересня 2020 року в Центральному будинку офіцерів проходив другий (підсумковий) етап ХХ міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика, у якому взяли участь курсанти вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти та ліцеїсти військових ліцеїв із усієї України. Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді.

ВІТІ представляли переможці першого етапу ХХ міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – УСИК Анна, курсантка 293 навчальної групи, і ДЕНИСЮК Марія, курсантка 395 навчальної групи. Творче змагання було організоване Департаментом соціального та гуманітарного забезпечення Міністерства оборони України.

Вітаємо привітав переможців та дякуємо педагогам, які долучилися до мовного марафону: підготували його учасників, та працювали в журі різних етапів конкурсу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх