Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День захисника України у ВКСС ВІТІ

Добавлено: 14.10.2020 Переглянуто: 659


14 жовтня 2020 року Україна за традицією вшановує сучасних оборонців, які відстоюють територіальну цілісність Батьківщини у війні з російським агресором, так і згадуємо героїв різних епох нашої історії. Цей день відзначається на офіційному рівні з 2014 року. Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизацій імені Героїв Крут були залучені до урочистостей, які відбувалися на території філії Національного військово-історичного музею України - Музею важкої бомбардувальної авіації з дотриманням умов карантинних заходів. Військовослужбовці коледжу поклали квіти до меморіальних місць загиблим воїнам за участю військовослужбовців, учасників Революції Гідності, антитерористичної операції, операції Об’єднаних сил. Також відбулася урочиста хода з нагоди відкриття “Стіни пам’яті”.

День захисника України та День українського козацтва символічно припадають на один день і святкуються під оберегом Покрови Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителькою українського воїнства в різні часи. Сьогодні наше майбутнє у сміливих руках. А, як відомо, сміливі завжди мають щастя.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх