Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Майбутні офіцери запасу складають іспити в інституті

Добавлено: 26.07.2016 Переглянуто: 2076


Студенти вищих навчальних закладів міста Києва, які впродовж двох років навчались військової справи за програмою підготовки офіцерів запасу в Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації, звітуються за отримані знання.

Під час навчального збору юнаки та дівчата доводять досвідченим викладачам інституту, що вони на належному рівні засвоїли весь навчальний матеріал й отримали відповідні практичні навички за своїми військово-обліковими спеціальностями.

Напередодні іспитів під час навчального збору із майбутніми офіцерами запасу провели низку практичних занять на полігоні. Навчаєми вдосконалювали свої навички зі стрільби з автомата АК-74 . Для проведення занять залучалися викладачі та інструктори, які мають досвід участі у миротворчих місіях у різних точках нашої планети та безпосередньо в АТО. Після успішного підтвердження своїх знань під час іспитів, громадяни України складуть Військову присягу на вірність Українському народові. Згодом наказом міністра оборони України їм присвоять первинне військове звання "молодший лейтенант" запасу.

Чимало зі сьогоднішніх вихованців Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, які навчаються за програмою підготовки офіцерів запасу, після закінчення навчання виявили бажання присвятити своє життя саме військовій кар’єрі та проходити службу в лавах Українського війська, захищаючи територіальну цілісність та суверенітет нашої Батьківщини.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх