Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти інституту відвідали виставку “Герої АТО” у “Музеї історії України у Другій світовій війні”

Добавлено: 18.07.2016 Переглянуто: 2352


У неділю, 17 липня 2016 року, за планом відділу по роботі з особовим складом інституту курсанти відвідали виставку “Герої АТО у “Музеї історії України у Другій світовій війні”.

Захід військово-патріотичного виховання військовослужбовців-курсантів проведено з метою вшанування захисників Батьківщини, героїзації та увічнення пам'яті про військовослужбовців, які загинули під час виконання завдань по захисту територіальної цілісності, суверенітету та незалежності держави, розвитку та підтримки кращих державницько-патріотичних, військових та бойових традицій.

Експозиція виставки складалась з особистих речей, фотоматеріалів Героїв України, військовослужбовців-учасників АТО, які захищали Донецький та Луганський аеропорти, населені пункти Дебальцево, Широкине, місто Слов'янськ тощо.

Особовий склад військового інституту висловлює щиру подяку працівникам “Музею історії України у Другій світовій війні” та зокрема екскурсоводу Дмитру Гайнетдінову!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх