Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У інституті розпочала свою роботу екзаменаційна комісія

Добавлено: 12.07.2016 Переглянуто: 2162


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації розпочала свою роботу екзаменаційна комісія щодо присудження курсантам ступеня вищої освіти”бакалавр ”, яка буде проведена у період з 11 липня по 30 липня 2016 року.

Головною метою атестації випускників інституту є встановлення фактичної відповідності якості його підготовки вимогам до військових фахівців з вищою військовою освітою згідно з вимогами стандарту вищої освіти за напрямом підготовки ( спеціалізацією).

Наказом Міністром оборони України від 6 червня 2016 року № 295 для проведення атестації призначено: Головою екзаменаційної комісії - полковника Плугового Юрія Анатолійовича, заступника начальника військ зв’язку Збройних Сил України Головного управління зв’язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України . До атестації допущені 71 курсант.

Бажаємо успіхів курсантам у захисті своїх дипломів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх