Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Початок вступної кампанії у інституті

Добавлено: 11.07.2016 Переглянуто: 1730


З 11 липня в інституті розпочалась вступна кампанія 2016 року. Вона буде тривати майже два з половиною тижня, попередньо до 26 липня, коли планується підбити підсумки та оголосити про зарахування кращих абітурієнтів до лав курсантів. До приймальної комісії надійшло понад 500 особових справ цивільної молоді для зарахування на конкурсній основі, що більше ніж минулого року.

Військовий інституту телекомунікацій та інформатизації є провідним вишем з майже віковою історією з підготовки військових фахівців у галузі телекомунікацій та інформатизації. Навчання буде здійснюватись за сімома спеціальностями: комп’ютеріні науки та інформаційні технології, комп’ютерна інженерія, кібербезпека, телекомунікації та радіотехніка, військове управління (за видами збройних сил) (військове управління діями підрозділів військового зв’язку), забезпечення військ (сил), озброєння та військова техніка. Під час навчання курсанти забезпечуються харчуванням, обмундируванням, проживанням та стипендією. Термін навчання в інституті зараховується як термін проходження військової служби.

Війна на Сході країни змусила міняти систему підготовки, реформуючи її, виходячи із сучасних реалій та нагальних потреб. Так, з сучасними технологіями випускники ВІТІ вправляються впевнено, оскільки отримують ґрунтовні знання й стають високофаховими спеціалістами. Орієнтуючись на стандарти НАТО, вже з 1-го вересня 2016-го року буде розпочато впровадження програм іноземних вузів, що готують офіцерів для армій країн НАТО. Звичайно, ці програми будуть адаптовані під наші реалії. Майбутні кібервоїни, як зараз їх називають, будуть паралельно навчатись і в навчальних класах, і на полігонах у навчальних центрах забезпечення військ зв’язку ЗС України. Цього року через гостру необхідність у висококваліфікованих фахівцях в сфері військового зв’язку та інформаційних технологій у ВІТІ державне замовлення становить більше 300 осіб за схемою підготовки "5 років курсант".

Перші дні роботи приймальної комісії показали, що бажаючих стати офіцерами, пов’язати своє життя із захистом Батьківщини та отримати сучасну освіту у галузі IT-технологій дуже багато, проте шанс є у кожного, тому запрошуємо до вступу у навчальний заклад.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх