Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"Хто не пам'ятає свого минулого, той не вартий свого майбутнього"

Добавлено: 30.09.2020 Переглянуто: 634


"Хто не пам'ятає свого минулого, той не вартий свого майбутнього", - писав Максим Рильський. І це дійсно так. 29 вересня 2020 року юне покоління Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - курсанти - першокурсники відвідали музей історії славетного ВВНЗ. Відділом морально - психологічного забезпечення ВІТІ було організовано екскурсію історичними, часом болючими, часом переможними, сторінками інституту.

Усі експонати історії становлення та розвитку ВІТІ містяться у святій - святих - музеї. Екскурсійна подорож у супроводі із цікаво розповіддю - своєрідний інтерактивний урок історії. В ході проведення заходу для першокурсників завідувачкою музею інституту Наталією КРАВЧЕНКО була проведена змістовна і цікава екскурсія оновленими експозиціям і залам музею від Першої юнацької військової школи ім.Богдана Хмельницького до сучасного ВВНЗ у центі столиці, який готує справжніх фахівців та патріотів України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх